Klusjesdienst op maat van uw project

Iedere klant krijgt altijd alle aandacht van ons, ook bij kleinere ingrepen. Probeer daarom zeker eens onze klusjesdienst uit. Wij komen graag zaken herstellen of vervangen aan uw woning of appartement.

Alle karweiwerken

Een beroep doen op onze klusjesdienst uit Mechelen is eigenlijk heel eenvoudig. Wij voeren alle karweiwerken binnen en buiten uit. Net als bij onze renovatiewerken is dit een heel uitgebreid aanbod aan diensten. Wij komen bijvoorbeeld uw muren schilderen of opstoppingen en lekken in uw leidingen opsporen en oplossen. Maar het plaatsen en onderhouden van uw parket mag u eveneens aan ons overlaten. 

Maak zeker ook gebruik van onze nuttige en stijlvolle meubelkasten, dressings en bergkasten. Wij ontwerpen en maken ze op maat van uw beschikbare ruimte. Een klus met betrekking tot onze andere diensten zoals zonwering en dakwerken nemen wij er graag bij.

In de tuin

Vraag zeker ook naar onze nuttige werken in de tuin. Wij leggen uw gazon aan maar zorgen verder voor de volledige afwerking met het plaatsen van borders, verharding, terrassen, opritten tot zelfs schanskorven.

Vlotte en kwaliteitsvolle klusjes in Mechelen en omgeving vraagt u dus vandaag nog bij ons aan.