De geschikte dakwerker voor uw daken

Zoek niet langer naar een betrouwbare dakwerker voor uw daken. Binnen de afgesproken termijnen en rekening houdend met uw budget voert Fondery Delivery Work uit Mechelen al uw dakwerken uit. Wij gaan zowel op platte als op hellende daken aan de slag.

Totaalpakket

Ons aanbod voor uw daken omvat alle werken die van toepassing kunnen zijn op uw daken. Wij leggen platte en hellende daken op nieuwbouw, maar renoveren ook uw bestaand dak. Uiteraard zorgen wij ook voor de beste isolatie waarvan u de voordelen op uw energiefactuur snel zal ontdekken.

Omdat licht heel belangrijk is in uw ruimten plaatsen wij eveneens dakramen en koepels. Deze worden op maat van uw plannen of wensen uitgevoerd.

Persoonlijke wensen

Natuurlijk mag u rekenen op ons advies en informatie wanneer er aan uw dak moet worden gewerkt. Maar als ervaren dakwerker houden wij ook rekening met uw voorkeuren. Daarom werken wij met alle soorten dakpannen, leien en roofing. Ook voor de afwerking met dakgoten en regenpijpen gebruiken wij de meest uiteenlopende materialen zodat het perfect bij uw woning past.

Contacteer ons voor een vrijblijvend huisbezoek. Wij zoeken dan samen met u naar de meest correcte toepassing.